Zorginstellingen

Innovatieve oplossingen ontwikkelen

Bij BOOST begrijpen we dat zorginstellingen een grote uitdaging hebben als het gaat om oplopende kosten en het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Innovatie kan hierbij een belangrijke rol spelen. Daarom willen wij zorginstellingen helpen om innovatie serieus te nemen, hierbij te ondersteunen en de juiste kennis en faciliteiten bieden om dit tot structureel in te bedden in de organisatie. 

Wij geloven dat de beste innovatie komt wanneer er intensief gedacht wordt vanuit en contact is met de eindgebruiker. Daarom is het belangrijk om medewerkers in de zorg de ruimte en faciliteiten te geven om hun ideeën uit te werken en te realiseren. BOOST kan zorginstellingen hierbij helpen door kennis en expertise te leveren die in de zorginstellingen maar beperkt aanwezig is of ontbreekt. Zo ontstaat er een situatie waarin innovatie echt de ruimte krijgt en medewerkers hierin hun rol kunnen pakken en u als organisatie vanuit goed werkgeverschap uw personeel hierin ook faciliteert.

Wij bieden niet alleen ondersteuning bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, maar we helpen ook om het eigenaarschap op de juiste plek te houden. De innovatie wordt gedragen door iemand die intrinsiek gemotiveerd is, waardoor de kans op succes groter is. Dit is niet alleen een manier om innovatie te stimuleren, maar ook om een goede werkgever te zijn voor medewerkers die de organisatie beter willen maken.

Wij nodigen zorginstellingen uit om contact met ons op te nemen om te bespreken hoe wij kunnen helpen bij het faciliteren van innovatie binnen uw organisatie. Of het nu gaat om het bieden van ruimte voor pilots, het leveren van expertise en kennis, of het helpen bij het ontwikkelen van nieuwe zorgoplossingen, wij staan klaar om u te ondersteunen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om aan te sluiten bij één van onze trainingen. Neem hiervoor contact op met onze programmaleider Douwe Hooijenga. 

Vrijblijvend kennismaken met Boost Accelerator?

Wil je weten over Boost Accelerator of wil je meer informatie over het programma? Neem dan vrijblijvend contact op.

Maak een afpsraak
Douwe Looijenga
Douwe Hooijenga
Programmaleider
  • 06 429 14 122
  • douwe@boostaccelerator.nl