Programma

Ons BOOST accelerator programma is een initiatief dat is opgezet om innovatieve ideeën en startups te ondersteunen die de toekomst van de gezondheidszorg willen transformeren met behulp van technologie en eHealth.

Met het oog op de groeiende behoefte aan digitale gezondheidsoplossingen en de voortdurende vooruitgang in de gezondheidszorgtechnologie, zal BOOST de ideeën en bedrijven van ondernemers en pioniers in deze sector ondersteunen en helpen bij het ontwikkelen van hun producten en diensten.

Ons acceleratorprogramma biedt toegang tot experts, mentoren, investeerders en partners in de gezondheidszorg en de technologie-industrie om deelnemers te helpen bij het opbouwen van hun bedrijf en het opschalen van hun innovatieve oplossingen. We zijn op zoek naar gedreven en ambitieuze ondernemers die geloven dat hun ideeën een verschil kunnen maken in de gezondheidszorg; hierbij richten we ons met name op eHealth, mHealth en MedTech.

Het programma is per september 2023 van start gaan en het tweede cohort staat gepland voor februari 2024. We kijken ernaar uit om veelbelovende start-ups en professionals met een innovatief idee te ontmoeten en hen te ondersteunen bij het opbouwen van de toekomst van de gezondheidszorg. Het programma zoals weergegeven is een uitgangspunt en wordt na elk cohort weer geëvalueerd en per cohort bekeken waar specifieke wensen en behoeften zitten bij deelnemers om daar zo goed mogelijk bij aan te sluiten.

The Launch

We gaan van start! Dit doen we samen met onze partner Founded in Friesland. Zij nemen ons onder andere mee in de Consistency Scan methodiek


What's your probelm?

In deze bijeenkomst werken we het probleem uit dat je probeert op te lossen.


Business Model Canvas

Hoe bouw je een business model omtrent jouw innovatieve idee en concept? In deze training gaan we met de handen uit de mouwen en aan de slag met het Business Model Canvas.


Financier jouw idee

Hoe financier je jouw idee? Welke middelen zijn er om jouw idee te financieren. De experts van onze partner de Rabobank gaat ons in deze bijeenkomst er dieper op in. Daarnaast is het halverwege het programma tijd voor intervisie en reflectie en gaan we samen met Founded in Friesland weer aan de slag met de Consistency Scan.


Vind je weg in compliance, certificering en regelgeving (MDR)

Wat komt er op juridisch gebied allemaal kijken bij jouw startup? Misschien wel meer dan je denkt.


Datahuishouding / Encryptie / AVG / Beroepsgeheimen

Data kan goud zijn, maar al die data brengt ook een enorm verantwoordelijkheid met zich mee. Hoe ga je om met jouw datahuishouding, cybersecurity, privacy etc. Dat is wat deze bijeenkomst centraal staat.


Acquireren, implementeren en opschalen in de zorg

De zorg is een enorm diverse wereld, daarom nemen we je mee in deze bijeenkomst in alle facetten en verschillen die komen kijken bij acquisitie, implementeren en het opschalen in de zorg. Of je sales nu via zorgverzekeraars gaat, ziekenhuizen, zorgorganisaties of rechtstreeks aan bedrijven en consumenten zelf.


Pitch training

Jouw verhaal verdient een goed verhaal, dat verhaal moet ook in een goede kort en krachtige pitch. En we gaan binnen dit traject nog een keer aan de gang met de Consistency Scan om je die BOOST mee te geven ook voor na het programma.


DEMO DAY

Het is tijd om jouw idee te gaan pitchen aan een groter publiek dat bestaat uit onder andere onze partners en potentiële investeerders. Geef jezelf die laatste BOOST aan het eind van ons acceleratorprogramma.


Vrijblijvend kennismaken met Boost Accelerator?

Wil je weten over Boost Accelerator of wil je meer informatie over het programma? Neem dan vrijblijvend contact op.

Maak een afpsraak
Douwe Looijenga
Douwe Hooijenga
Programmaleider
  • 06 429 14 122
  • douwe@boostaccelerator.nl