Zorgprofessionals

Zorginnovaties kunnen van onschatbare waarde zijn voor de verbetering van de gezondheidszorg. Helaas zien we te vaak dat innovaties falen of startups vastlopen en de markt nooit halen. Wij willen jou daarom helpen om jouw idee of startup de juiste duw in de rug te geven om zo wel die kans op slagen te vergroten. 

Bij BOOST begrijpen we dat de combinatie van zorg en ondernemerschap uitdagend kan zijn. Daarom willen we zorgprofessionals helpen bij het ontwikkelen van hun innovaties en deze succesvol naar de markt brengen. We bieden trainingen, begeleiding en advies aan voor bedrijfsmatige onderwerpen die specifiek zijn voor de zorgsector.

We willen zorgprofessionals in staat stellen om hun innovaties van de grond te krijgen door middel van pilots en direct contact met de eindgebruikers. Dit stelt de ondernemer in staat om te leren en te groeien binnen de zorgsector en tegelijkertijd hun innovatie af te stemmen op de behoeften van de patiënten en zorgprofessionals.

Maar niet alleen zorgprofessionals kunnen bij ons terecht. Ook als je geen achtergrond hebt in de zorg, bieden we de begeleiding en ondersteuning die nodig is om succesvol te zijn in deze sector. Onze experts in de zorgsector staan klaar om je te begeleiden bij het ontwikkelen van je innovatie en je te helpen bij het navigeren door de complexe wereld van de gezondheidszorg.

We zijn er trots op om deel uit te maken van de zorggemeenschap en om zorgprofessionals te helpen bij het ontwikkelen van innovaties die het verschil maken.

Wil je meer weten over wat BOOST voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een kennismaking. Je kunt ook bij individuele trainingen aansluiten om meer te leren over de bedrijfsmatige kant van de zorginnovatie. Check HIER de agenda van het programma.

Ben je al overtuigd? We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen in ons BOOST accelerator programma en je te helpen jouw E-health, M-Health of MedTech startup naar het volgende niveau te tillen! Meld je HIER aan voor ons programma Toch eerst even kennismaken? Neem dan contact op met onze programmaleider Douwe Hooijenga. 

Vrijblijvend kennismaken met Boost Accelerator?

Wil je weten over Boost Accelerator of wil je meer informatie over het programma? Neem dan vrijblijvend contact op.

Maak een afpsraak
Douwe Looijenga
Douwe Hooijenga
Programmaleider
  • 06 429 14 122
  • douwe@boostaccelerator.nl