Startups

BOOST accelerator is er voor startups die innovatieve oplossingen willen ontwikkelen om de gezondheidszorg te verbeteren. Het trainingsprogramma bestaat uit 10-12 sessies waarin we je begeleiden bij het ontwikkelen van je product, het opzetten van je bedrijfsstrategie en het verkrijgen van financiering.

Binnen ons programma hanteren we onder andere de consistency-scan methodiek om ervoor te zorgen dat je bedrijfsstrategie consistent is en aansluit bij de fase en doelen van de startup. Naast ons trainingsprogramma bieden wij een uitgebreid netwerk van specialisten en zorginstellingen waar pilots gedaan kunnen worden. Onze specialisten staan klaar om je te ondersteunen bij het oplossen van problemen en het nemen van belangrijke beslissingen.

Bovendien bieden wij toegang tot ons uitgebreide netwerk van zorginstellingen, waarmee je pilots kunt uitvoeren en feedback kunt ontvangen van zorgprofessionals en patiënten. Naast ons netwerk van specialisten en zorginstellingen hebben wij ook een netwerk van investeerders die bereid zijn te investeren in veelbelovende E-health, M-Health en MedTech startups. Wij bieden je de mogelijkheid om je bedrijf te presenteren aan onze investeerders en financiële steun te ontvangen om je bedrijf te laten groeien.

De BOOST accelerator is er voor zowel ervaren doorstarters als zorgprofessionals in de ideefase. Of je nu al een gevestigd bedrijf hebt of net begint, ons programma is geschikt voor iedereen die de uitdaging wil aangaan om op duurzame wijze de zorg te verbeteren. 

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen in ons BOOST accelerator programma en je te helpen je startup naar het volgende niveau te tillen! 

Je kan je HIER aanmelden voor het gehele programma maar je bent ook welkom om een individuele training aan te sluiten. Bekijk daarvoor HIER de agenda. Wil je eerst even kennismaken? Neem dan contact op met onze programmaleider Douwe Hooijenga. 

Vrijblijvend kennismaken met Boost Accelerator?

Wil je weten over Boost Accelerator of wil je meer informatie over het programma? Neem dan vrijblijvend contact op.

Maak een afpsraak
Douwe Looijenga
Douwe Hooijenga
Programmaleider
  • 06 429 14 122
  • douwe@boostaccelerator.nl